Priključite se profesionalnim grupama za proučavanje Svetog Pisma
Grupe vode profesori s Teološke biblijske akademije www.tba.hr.
Grupe su otvorenog tipa i služe upoznavanju zainteresiranih s Svetim Pismom.
Također služe kao priprema kandidata za studiranje na TBA.

Dostupna kućna svetopisamska proučavanja na pet lokacija:

1. Zabok

Nasljedovatelji Ezre, proučavanje u 19:00 sati

Stoga se skupina evanđeoskih entuzijasta iz Zaboka okuplja u dnevnoboravskoj atmosferi; uz zagorski pošrekani bažul’, kolače, kavu, čaj, smijeh i kokice, da bi nasljedovali Ezrin (Izraelac) primjer, koji je upravio svoje srce da traži Zakon Gospodnji, vrši ga i poučava propise i uredbe (Ezra 7,10)… Ezrijevci uče Riječ Božju, da bi učili Sveto Pismo, duhovno sazrijevali, prenosili je na zainteresirane sugrađane i živjeli na slavu Božju. Oni će srdačno dočekati i otvoriti vrata bilo kome tko bi pokazao interes za iste plemenite ciljeve.

2. Krapina

Plemeniti Berejci, proučavanje u 18:30 sati

U Krapini se sastaje svakog drugog tjedna skupina “Plemenitih Berejaca” da bi proučavali Sveto pismo, te učili o: svetome Bogu, njegovoj volji, njegovoj Crkvi, o samima sebi, te čovječanstvu i svijetu. Mi se sastajemo da bi se molili, pjevali zajedno, družili se jedan s drugim i pomagali jedan drugome u Gospodinu. Ono što proučavaju Plemeniti Berejci nadopunjuje učenje Baptističke Crkve Emanuel u Krapini, no ovdje se učenje događa u neslužbenoj atmosferi, manje ljudi, oko stola, uz kolače, kavu i smijeh. Ovakvi sastanci pokazuju kako su rane – prvostoljetne crkvene grupe izgledale i kako su se osjećale, kao što piše u Djelima apostolskim 2,46 “u kućama bi lomili kruh te u radosti i prostodušnosti srca zajednički uzimali hranu hvaleći Boga”; Djela 5,42 i 1Kor 16,19.

3. Zlatar Bistrica

Proučavanje u 17:00 sati

Svaki drugi utorak proučavanje svetog pisma u našem dragom Zagorju. Sve vas pozivamo na zajedničko proučavanje svetog pisma u Zlatar Bistrici na izgradnju svih nas. Molimo se kako bi Gospod otvorio svoja vrata velikom broju ljudi u Zagorju i kako bi se upoznali sa Radosnom Vijesti, o velikoj milosti kojom nas Gospod poziva u vječnost s njime.
(Rimljanima 6:23)

4. Marija Bistrica

Proučavanje u 19:00 sati

Svaki drugi petak održava se proučavanje na koje su dobrodošli svi koje zanimaju Biblijske istine koje smo primili od našeg Gospodina njemu na slavu a na našu dobrobit. Očekujemo vas ljubljeni, kako bi naša radost bila potpuna u Kristu Isusu Gospodinu našemu.
(Ivan 15:11)

5. Zagreb

Špansko, proučavanje u 17:30 sati

Proučavanje Svetog Pisma svakog četvrtka sa početkom u 17:30h. Svi koji se žele dublje upoznati sa Biblijskim tekstovima, dobrodošli su u naše društvo kako bi smo zajedno otkrivali Biblijske istine. Molimo vas da najavite svoj dolazak našem Pastoru kako bi smo osigurali optimalne uvjete za proučavanje. Srdačno vas pozdravljamo i unaprijed se radujemo vašem dolasku i prekrasnom zajedništvu u našemu Gospodinu i Spasitelju, Isusu Kristu.

 JER GDJE SU DVOJICA ILI TROJICA SABRANA U MOJE IME, ONDJE SAM I JA MEĐU NJIMA’ (Matej 18:20)