Svjedočanstvo Dijana D.

Zovem se Dijana D. Odrasla sam u obitelji strogih nazora i različitih uvjerenja. S tim različitim uvjerenjima ja sam bila izgubljena i prestrašena. Kad sam naglo oboljela 1986, moja okolina i prijatelji su me napustili, te sam ostala sama da se nosim sa svojim invaliditetom.
Čitaj više

Svjedočanstvo Roman M.

Moj život prije Krista.
Rodjen sam u obitelji koja je bila katolicka samo po zadanom obrazcu. Nije se odlazilo u crkvu ali se slavio Uskrs i Bozic. Nisam imao nikakva saznanja o Bogu, osim o malome kristkindlu koji nama djeci donosi darove pod bor. Čitaj više

Svjedočanstvo Ivica Š.

Vrlo rano u djetinjstvu intenzivno sam razmišljao o Bogu, smatrajući da nisam sam, da neka nevidljiva zaštitnička sila djeluje i čuva me u svim okolnostima. Bilo je izrazito teških, čak i nevjerojatnih problema, te sam neko vrijeme pomišljao da se tako nešto dešava samo našoj obitelji. Čitaj više

Svjedočanstvo Ivan M.

Moje putovanje kroz život, prije nego sam osobno upoznao svog Spasitelja Isusa Krista, započinje mojim rođenjem. Rođen sam u obitelji vjernih roditelja, koji su mene kao i moje sestre odmalena poticali na odlazak u crkvu, uključivanje u aktivnosti povezane s crkvom, čitanje biblije, tako da sam već kao dijete znao da postoji Bog koji je stvorio svijet i mene. Kroz vjeronauk sam još više upoznavao biblijske istine, znao sam za Isusa i što je on učinio, ali sve je to bilo u mojoj glavi i nije baš utjecalo na moje srce.
Čitaj više

Svjedočanstvo Romina P.

Stajati ovdje danas pred Vama, za mene je uistinu veliki blagoslov i privilegija. To je djelo ljubavi i vjernosti, te nadasve milosti našega Gospodina, na kojoj mu nikada neću moći dovoljno zahvaliti. Naime, ovako.. Odrastala sam u rimokatoličkoj obitelji, gdje se Boga (nažalost) slavilo samo u crkvi.. Redovito sam pohađala crkvu, ali kao i većina, nisam posjedovala Bibliju.
Čitaj više

Svjedočanstvo Kristian Brackett

S Bogom od malih nogu
Odrastao sam u kršćanskom domu u Flinstone, Georgija. Moja je obitelj odlazila u baptističku crkvu gdje se propovijedalo evanđelje.
Čitaj više

Svjedočanstvo Miško Horvatek

Izgubljen, usamljen, napušten i očajan

Je li to i tvoje iskustvo ili stanje u kojem se u ovom trenutku nalaziš? Razočaran si jer nemaš uspjeha u ljubavi, možda nisi zaposlen, napustila te djevojka koju si jako volio ili dečko za kojim si »umirala« ili nemaš sve ono što želiš?
Čitaj više