Ženski sastanciŽenski rad
Žene BC “Emanuel” okupljaju se prije svega kako bi proučavanjem Božje riječi, pjesmom i zajedništvom slavile Gospodina. Bogobojazna žena “svoja usta otvara mudro, i na jeziku joj je blagi nauk”. U okviru ženskog rada djeluju dvije službe; kreativno šivanje i izradba čestitki. Zajedničkom molitvom i druženjem radost koju nam je Gospodin podario želimo dijeliti i s drugim ženama, te nam je veselje kada vidimo svako novo lice, koje je, dakako, uvijek dobrodošlo!

Žene BCE se okupljaju svakog utorka, ili po dogovoru, u 18:00 po kućama s ciljem da se hrabre i motiviraju uz Božju riječ kako bi kvalitetnije živjele vjeru u teškim vremenima kao što je naše!

Info-telefon: 049 370 719

Ženski sastanciIzrada maštovitih čestitki
Time što smo svi stvoreni na lik Božji, svi mi posjedujemo neki oblik kreativnosti. U Baptističkoj crkvi Emanuel, nudimo dvije prilike kako se žene mogu uključiti u ručni rad: šivanje i izrada čestitki. Izrada čestitki dostupna je svim ženama koje žele izraziti svoju kreativnost papirom, vrpcama i ljepilom te steći prijateljstvo s drugim ženama u društvu. Sav potreban pribor je dostupan za vrijeme radionica.

Ženski sastanciKreativno šivanje-patch work
Upitati će se netko: Jeli moguće sašiti nešto od malih platnenih krpica? Oh, da! Itekako! Naime, žene se po dogovoru okupljaju da bi u još jednoj radionici učile kreativno šivati i načiniti sebi i drugima: dekorativne pokrivače za krevete, stolnjake, stolne podmetače pribora za jelo itd. Za vrijeme skupnog šivanja, žene: razgovaraju, druže se, razveseljavaju jedna drugu, tješe, hrabre jedna drugu, te otvaraju teme duhovne naravi: o postizavanju toliko potrebnog unutarnjeg mira, Božjeg potpunog oproštenja, svladavanju životnih kriza, ali i upoznavanju Gospodina kao osobnog Spasitelja.