top of page

PROUČAVANJE BIBLIJE

PROUČAVANJE BIBLIJE

U ovoj kategoriji bavimo se proučavanjem Svetog Pisma. Svima vama želimo pomoći da počnete proučavati Sveto Pismo koje je izravna riječ Božja, koja je pisana svima nama na korist. Želimo da otkrijete Sveto Pismo, koje oduševljava svakog obračenog vjernika, čovjeka koji je osobno upoznao našega Spasitelja Isusa Krista.

Sveto Pismo nas nadahnjuje, ohrabruje, održava u vjeri, čuva od grijeha, otvara nam Božje istine, spašava nas i naše obitelji i prijatelje od Božje osude, koja je usmjerena prema čovjeku koji nije priznao svoga Boga kao Oca, Stvoritelja, a on nas je toliko ljubio i ljubi, da je dao svoga ljubljenog Sina, za nas, kao žrtvu pomirnicu, kako bi smo mogli biti u vječnom zajedništvu s njime, kao njegova ljubljena djeca.

Kološanima 1,13 “On nas istrgnu iz vlasti tame i prenese u kraljevstvo svoga ljubljenog Sina”U donjem dijelu nalaze se linkovi i dokumenti koji vam mogu pomoći u proučavanju Svetog Pisma. Neki dokumenti su u obliku mentalne mape ili vrste dijagrama specifične forme. Sve vas srdačno pozdravljamo i ohrabrujemo da budete vjerni našemu GOSPODINU, u svemu što činite njemu na slavu.

OBJAŠNJENJE KNJIGA STAROG ZAVJETA

OBJAŠNJENJE KNJIGA NOVOG ZAVJETA

bottom of page