top of page

SVJEDOČANSTVA

Svjedočanstvo Dijana D.

Zovem se Dijana D. Odrasla sam u obitelji strogih nazora i različitih uvjerenja. S tim različitim uvjerenjima ja sam bila izgubljena i prestrašena. Kad sam naglo oboljela 1986, moja okolina i prijatelji su me napustili, te sam ostala sama da se nosim sa svojim invaliditetom. 

Svjedočanstvo Roman M.

Rodjen sam u obitelji koja je bila katolicka samo po zadanom obrazcu. Nije se odlazilo u crkvu ali se slavio Uskrs i Bozic. Nisam imao nikakva saznanja o Bogu, osim o malome kristkindlu koji nama djeci donosi darove pod bor.

Svjedočanstvo Ivica Š.

Vrlo rano u djetinjstvu intenzivno sam razmišljao o Bogu, smatrajući da nisam sam, da neka nevidljiva zaštitnička sila djeluje i čuva me u svim okolnostima. Bilo je izrazito teških, čak i nevjerojatnih problema, te sam neko vrijeme pomišljao da se tako nešto dešava samo našoj obitelji. 

Svjedočanstvo Ivan M.

Moje putovanje kroz život, prije nego sam osobno upoznao svog Spasitelja Isusa Krista, započinje mojim rođenjem. Rođen sam u obitelji vjernih roditelja, koji su mene kao i moje sestre odmalena poticali na odlazak u crkvu, uključivanje u aktivnosti povezane s crkvom, čitanje biblije, tako da sam već kao dijete znao da postoji Bog koji je stvorio svijet i mene.

Svjedočanstvo Romina P.

Naime, ovako.. Odrastala sam u rimokatoličkoj obitelji, gdje se Boga (nažalost) slavilo samo u crkvi.. Redovito sam pohađala crkvu, ali kao i većina, nisam posjedovala Bibliju.

bottom of page